erhvervsfotograf

Erhvervsfotograf og virksomhedsprofil fotografering

Professionel erhvervsfotograf. Fotografering af erhvervsfotos i Silkeborg, til hjemmesiden, kataloger, internettet, facebook promovering etc. Vi laver det hele. Vi har en reklamefotografisk tilgang til billederne, krydret med fotojournalistikken, hvilket sikre jer flotte og kreative vinkler, samt teknisk flotte fotos til jeres hjemmesider, tryksager etc. Vi kommer gerne ud i jeres virksomhed i Silkeborg eller omegn og laver profil billederne af de ansatte eller direktionen eller en dokumentarisk dag af virksomheden. Erhvervsfotograf til virksomhedsprofil.

Læs mere om hvordan vi laver erhvervsportrætter hos jer her.

Fotografering af og i virksomheden

Vi laver også interiør og eksteriør fotografering, af selve virksomheden. Det er vigtigt at billederne på jeres hjemmesider udstråler i er seriøse omkring jeres forretning og gerne vil vise jeres firma frem, for nuværende og kommende kunder. Idag er de fleste mennesker aktive på nettet, og det har derfor aldrig været vigtigere, med flotte repræsentative billeder på hjemmesiderne. Skriv til Silkeborg fotografi her på siden, og hør mere om erhversfotografering, i og omkring Silkeborg.

Kontakt os og hør mere om event fotografering og erhvervsfotografi hos os.

                

Medarbejderportrætter

På jeres “om os” side, vil man altid forvente at se lidt, mere om virksomhedens ansatte og dennes personlige profil. Her er det utrolig vigtig for virksomhedens image, at dit portræt og dine medarbejderes portrætter ser professionelle ud. Ihvertfald hvis i ønsker at sende et seriøst signal fra jeres side. Så jeres profil fremstår både unik og prof.

Vi medbringer derfor altid transportabelt studie med lys og baggrunde, så vi kan lave lige præcis den type portrætter i gerne vil have til enten hjemmesiden, kataloger, brochure osv.

Dokumentarisk fotodækning af Events og housewarming etc

Skal i holde et event eller en housewarming for nogle kunder eller forretningsforbindelser og vil i gerne efterfølgende vise omverden jeres event eller nye tiltag, så overvej da en professionel erhvervsfotograf til opgaven. Vi laver altid masser af billeder og sikrer os i får det hele med.

Miljø og On-location billeder

I vil med garanti gerne vise jeres flotte virksomhed frem på jeres spændende hjemmeside eller i en reklame for virksomheden, sørg derfor det bliver gjort på en ordentlig måde. Vi “opsætter” nogle situationer, hvor jeres medarbejdere og omgivelser fremstår reelle og ærlige.

Se mere om fotografen her.

Vi laver også Pack Shots og produktfotografering

Hvis i står med de flotteste produkter med den smukkeste indpakning, er det selvfølgelig vigtig at få vist disse frem for jeres kunder og potentielle kunder, og det gøres altså bedst med professionelle pack shots og produktfotos. Varen kommer bare mere til sin ret, når billederne er lavet ordentlig.