virksomheds foto Silkeborg
erhvervsfoto SIlkeborg
business portraet silkeborg

Erhvervsfotografering i Silkeborg

Når dine medarbejdere og arbejdspladsen har brug for nogle billeder, så bør du altid henvende dig til en lokal professionel fotograf for at få dem taget. Selv om alle i dag nemt kan tage nogle billeder, som egentlig kan blive fine nok, så vil en fotograf kunne lave dem i en langt højere kvalitet. Det fortjener erhvervsbilleder.

fotografering af medarbejdere
virksomhedprofil Silkeborg
selvstaendig foto

De professionelle erhvervsfotografier

Et firma skal gerne udstråle seriøsitet, kompetence og troværdighed. Derfor er det vigtigt, at det er det signal, I sender med jeres billeder. Det gælder både for portrætfotos af samtlige medarbejdere, at billeder af selve virksomheden og de billeder, der bliver lagt op på de sociale medier og hjemmesider.

Alle billeder skal gerne signaler, at der er tale om et seriøst firma. Derfor kan I med fordel indlede et godt samarbejde med en dygtig fotograf, for det får I brug for.

erhvervsfotografi silkeborg
portræt til erhverv
erhvervsportræt silkeborg

Hvilke billeder har firmaet brug for?

Det vil typisk være sådan, at et firma har brug for følgende typer af billeder:

  • Portrætfotos af medarbejdere
  • Billeder af virksomheden udefra
  • Billeder inde fra virksomheden
  • Billeder til en hjemmeside
  • Billeder til sociale medier
  • Billeder til kataloger, visitkort, webbureauer, flyers og så videre

Det er selvfølgelig forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvilke billeder der er brug for. I aftaler mere præcist med fotografen, hvad netop jeres virksomhed har brug for.

Hvor kan billederne tages?

Når det kommer til erhvervsfotos, så er der flere muligheder for steder, billederne kan tages. Det kan jo afhænge af, hvilket firma, der er tale om. Omgivelserne har også stor signalværdi.

Billederne kan tages i fotografens studio. Her kan I få nogle helt neutral portrætfotos enten som helnære eller halvnære portrætter. Her vil fotografen også kunne sætte baggrundstæppet og lyset helt perfekt til den enkelte person.

Det er også meget populært at få taget portrætfotos inde i virksomheden. Det giver et meget autentisk udtryk. Husk også at få taget nogle perfekte billeder af aktiviteter inde på selve virksomheden. De er meget anvendelige til kataloger, flyers, de sociale medier og hvor det ellers giver mening at have den type billeder trykt.

Endelig er der mulighed for at rykke hele fotografering ud i det fri. Afhængig af virksomhedens karakter kan I få taget nogle fantastiske portrætter udenfor. Det kan være i nærheden af virksomheden, eller det kan være på et unik plet i eller uden or Silkeborg. Her er der et utal af muligheder for at finde den helt rigtige lokalitet.

Det kan være et velvalgt sted inde i byen, eller det kan være på et lige så velvalgt sted ude i den rige og mangfoldige natur, der er i og omkring Silkeborg.

Tag gerne den lokale fotograf i Silkeborg, med på råd, når det helt perfekte spot at tage billederne på, skal findes. Han eller hun kender dem alle sammen. Efter at have konfereret med fotografen bliver I enige om, hvor og hvordan firmaets billeder skal tages.

Det gælder alle de forskellige typer af billeder, som I lige nu og løbende har brug for. Det gavner jeres firma at have nogle professionelle billeder alle de steder, hvor der er brug for dem.