konfirmand fotografi
konfirmand fotograf
Konfirmationsfotograf

Konfirmationsfotografering i Silkeborg

Konfirmationsfotografering Silkeborg ved uddannet professionel kvindelig fotograf. 10 års erfaring. Det er en stor dag for hele familien, når junior skal konfirmeres. Derfor sættes alle sejl til, for at dagen kan blive så dejlig som muligt. Det betyder ikke nødvendigvis, at dagen og festen skal være dyr og overdådig for at være fantastisk. Det betyder primært, at det skal være en dag, hvor den unge hovedperson er i fokus og har det meste af sit netværk omkring sig. 

En meget vigtig detalje ved denne dag er, at der gerne skal tages nogle helt vidunderlige billeder af konfirmanden. Det kan du med fordel få gjort af en lokal professionel fotograf.

Konfirmationsfotografering
konfirmationsbilleder i naturen
Konfirmationsfotografering Silkeborg

Hvorfor bør en professionel fotograf tage konfirmationsbillederne?

Der vil givetvis blive taget hundredvis af billeder af konfirmanden i løbet af den store dag. det vil både familiemedlemmer, de øvrige gæster, kammerater og måske konfirmanden selv gøre. Men skal der tages nogle billeder i en høj kvalitet, så vil en fotograf kunne gøre det meget bedre, end de fleste hobbyfotografer kan.

En fotograf har den rette ekspertise og det rette udstyr til at gøre billederne helt optimale. Det betyder meget, når der er tale om nogle billeder, som skal blive til gode minder om det unge menneskes store dag. De fotograf-billeder, der bliver taget på konfirmationsdagen, er nogle, der skal tages frem og kigges på mange gange i årenes løb. Derfor må de gerne være så veludførte som overhovedet muligt. Det kan den professionelle fotograf sørge for, at de bliver.

konfirmation fotograf Midtjylland
utraditionelle konfirmationsbilleder
portræt af konfirmanden

Hvor kan konfirmationsfotografier blive taget?

Der er ingen regler om, hvor den type billeder kan tages henne. De kan lige fint blive taget i fotografens studio som hjemme i konfirmandens hjem eller ude i det fri. I kan også vælge at få lavet en serie billeder, der er taget på forskellige lokationer. Der er fordele ved alle stederne.

Hvis billederne bliver taget i fotografens studio, så er der ikke nogen vejrmæssige hensyn at tage, og der er heller ikke andre forstyrrende elementer at tage højde for. De billeder, der bliver taget der, kan være renset for baggrund, og dermed er der 100 % fokus på konfirmanden.

Hvis konfirmationsbillederne bliver taget hjemme hos konfirmanden, så foregår det i vante og trygge omgivelser. Derved er konfirmanden nok mere afslappet, og desuden vil billedet samtidig være et tidsbillede, som i fremtiden vil være interessant at se på.

Billeder i naturen

Vælger I, at billederne skal tages ude i det fri, så er der et hav af velegnede steder i og uden for Silkeborg, hvor det kan foregå. Det kan være ved vandet, i skoven eller i et andet naturskønt område. Den type billeder er altid både skarpe og med et fantastisk naturligt lys.

Endelig er der også den mulighed, at billedet bliver taget inde i kirken. Det giver noget helt specielt og højtideligt til billedets udtryk.

I kan vælge en individuelt sammensat pakke, som I kan sætte sammen i samarbejde med en lokale fotograf i Silkeborg. Det kan være enkelte billeder af konfirmanden, eller det kan være billeder, der er taget af konfirmanden og af gæsterne i løbet af hele dagen.

Kontakt os og hør mere om Konfirmationsfotografering i Silkeborg.