newborn
newborn fotografering
newborn foto

Newborn fotograf Silkeborg

Dygtig kvindelig newborn fotograf Silkeborg. Det er blevet meget populært at få taget nogle newborn billeder af den helt nyfødte baby. Det særlige ved den type billeder er, at de skal tages inden for de allerførste dage af babyens liv. Det skal de for at fange de særlige træk, som babyen har. De træk vil efter nogle dage blive glattet mere ud, og baby vil derfor komme til at se lidt anderledes ud. Den lille krop vil også folde sig en smule mere ud, end den er i de første dage efter fødslen. 

Det er denne helt særlige periode, som mange ønsker af forevige ved at få taget en række newborn billeder af det lille bitte barn. Det kan gøres på mange forskellige måder.

newborn Silkeborg
baby foto
newborn fotos

Hvilke newborn fotos kan man få taget?

Der er nærmest ingen grænser for, hvordan newborn billeder kan blive taget. Nogle vælger at få taget nogle traditionelle yndige billeder, og andre er mere parat til at gå uden for standard og få lavet nogle ret specielle billeder med masser af humor og kærlighed i.

Et standard newborn billede kunne for eksempel være en baby, der ligger på et lammeskind, på en begge forældres arm eller i en foret kurv. Altså et billede, som er opstillet, men samtidig både yndigt og naturligt.

Et mere specielt newborn billede kan være til den mere kreative side. Det kan være, at baby ligger i en IKEA-pose, i en frugtkasse, i en robåd eller noget helt andet.

billeder af nyfødt
baby fotografer
baby billeder

Den sovende baby

For at få lavet et særligt newborn billede er det bedst, hvis baby er mæt og sovende. En sovende baby er nem at få til at posere på en måde, som gør sig godt på det påtænkte billede. Desuden vil barnet ikke selv mærke noget til, at det bliver lagt eller sat på en bestemt måde eller i nogle særlige omgivelser. Dermed er det helt skånsomt for barnet.

Derfor møder forældre og baby typisk op i god tid, inden billederne skal tages. Og de skal, som nævnt, tages så tidligt som muligt. (Vi laver også gravid billeder)

Lav en aftale med den professionelle fotograf om, hvor og hvordan jeres særlige newborn billeder skal tages.

Newborn fotografering i Silkeborg

Der er flere professionelle fotografer i Silkeborg, der har newborn billeder på repertoiret. De kan tilbyde fotografering i deres studio, hjemme hos jer i trygge omgivelser eller ude i det fri i et af de mange fotogene områder, som findes i og omkring Silkeborg.

Få lavet en individuel aftale med en lokal fotograf om, hvor og hvornår fotograferingen af familiens yngste medlem skal finde sted. Så får I lavet en billedserie med nogle stjerneskud af baby, som er helt unikke. 

I skal nok selv få taget et hav af billeder af jeres baby, men lige denne type billeder bør tages af en professionel newborn fotograf i Silkeborg, og de bør tages inden for de allerførste dage. Det bliver nogle billeder i særklasse, og det kommer I til at sætte stor pris på, at I gjorde, hver gang I senere kommer til at kigge på billederne.