gravid fotografer
gravid fotograf silkeborg
mavebilleder gravid

Gravid fotograf Silkeborg

Peresonlige og smukke mavebilleder ved gravid fotograf Silkeborg. Mange forældre vælger at få taget en serie gravid billeder, når det er ved at være slut med den søde ventetid.

Sådan nogle billeder kan tages på forskellige tidspunkter i graviditeten, de kan tages på forskellige lokationer og de kan tages enten kun med moren eller med begge forældre. 

I er naturligvis selv med til at aftale i samarbejde med den lokale fotograf, hvor og hvordan jeres billeder skal tages.

gravid foto Midtjylland
gravid i fotostudie
gravid fotos

Hvad er gravid billeder?

Det siger jo sig selv, at gravid billeder er en række billeder, der bliver taget, mens en kommende mor er gravid. Der er dog ikke kun en opskrift på, hvordan sådan nogle billeder er. De kan for eksempel blive taget på forskellige tidspunker i løbet af graviditeten. De kan blive taget på alle mulige forskellige lokationer, og det kan være solobilleder, parbilleder eller familiebilleder, der bliver taget.

Da der naturligvis er et vist fokus på den flotte gravide mave, så er det den, der er omdrejningspunktet for billederne. Maven kan være enten bar eller påklædt, og i det hele taget kan mængden af bar hud variere på et gravid billede.

Det er vigtigt, at den gravide selv har fuld bestemmelsesret over, hvor bart eller tildækket billedet skal være. Det kan der være stor forskel på, hvad den enkelte gravide synes bedst om.

billeder af gravide Silkeborg
gravid fotografer
gravid fotografi

Hvorfor tage gravid billeder?

Det giver rigtig god mening at få taget nogle billeder af den gravide mave. Det er jo det allerførste tydelige billede på det spirende liv, som på den måde kan tages billeder af. Det er nogle billeder, som er super dejlige for forældre, eventuelle søskende og bedsteforældre at se på – både før og efter barnet er født.

Det er også virkelig dejligt for barnet selv at kunne se på disse særlige lykkelige billeder fra dengang, han eller hun lå inde i mors mave. Det er lige som første kapitel i den bog, der skulle blive barnets liv.

En kommende mor og et par kommende forældre har en helt særlig udstråling. Er der en eller flere forventningsfulde søskende i familien, så vil deres tilstedeværelse også kunne bidrage med noget helt vidunderligt. 

Det er den stemning og de følelser, som den dygtige gravid fotograf kan indfange og videregive via de billeder, der bliver taget og efterbehandlet.

I kan i samarbejde med fotografen aftale, hvilken type billeder og hvor mange, I gerne vil have lavet.

Hvor kan gravid billeder blive taget i Silkeborg?

I kan vælge at blive fotograferet i fotografens studio, eller det kan være hjemme hos jer selv. Der er også en mulighed for at rykke ud i det fri og få taget billederne udenfor. Det er der mange gode steder, der kunne egne sig til både i og uden for Silkeborg.

Det er for eksempel meget populært at lave en serie billeder af den kommende mor ved eller i vandet eller i skoven. Det giver et helt særligt scenarie, at hendes gravide krop bliver fotograferet ude i naturen. Det kan der komme nogle meget æstetiske billeder ud af.

Vælg den lokation, der passer bedst til dig/jer.