BRUG PHOTOSHOP/LIGHTROOM OG SKAB UNIKT BILLEDE

Når man har mod på billede redigering, kan man lave sjove fotos. Billede her kom i et Italiensk fotoblad og man kan spørge hvad gør det intressandt. kikker man på næsen og udtrykket er det lige i skabet. Man kan næsten fornemme hvor fugtig næsen er og det største blik fang. At skabe et billede som dette, blev et fiskeøje objektivet brugt. Det man får ud af det er ret specielt, prøv sig frem gør en masse forsøg og et eller skal nok få en sjov effekt frem. Det kan laves med vidvinkel linser eller små system kamera med f.eks macro slået til. Når hundes hoved fritlægges bruger jeg ofte Tropaz remask 3, da det er super nemt at bruge og laver herefter en sort bagrund og blander de sorte farver sammen, så det ser naturligt ud.

Hunden er fokuseret og stirrer på min med hjælper og igen er næsen i fokus for at skabe god dybde i billedet. Et motiv som dette er nydelse at kikke på.Lukketid 1/400 F/5 ISO 100 på 18mm (18-200 zoom)

Hunde fotografering

HELT ALMINDELIGT BILLEDE

Det er altid en udfordring at skabe dybde i billedet. her er man ikke tæt nok på og billedt virker lidt fladt. Hunden kikker ned og man fornemmer ikke kontakt i hundens blik. Der er faktisk ingen grænser, hvordan et godt foto laves. Bare omgå det normale og prøv alt andet, det giver et helt andet syn og giver dit foto noget specielt.  

Det svære er altid at lave et foto med andres hunde og her er kun et at sige tag mange billeder, så skal det nok lykkes. Det der gør et billede godt er øje kontakten, fanger du den er du godt på vej. Hunden her kunne bestemt ikke lide at have øje kontakt og en kamp uden lige at få det rette billed.

FISKEØJEOBJEKTIV

Der er altid noget, man kan være i tvivl om. Her taler vi om Nikon 10.5 F/2.8 G ED. Sådan et objektiv er sjov, men måske også noget man hurtig kant går træt i. I dag er det et af mine yndlinge objektiver og vil ikke skille mig af med det.

Læs også: