VIDEOPRODUKTION

Videograf

Skal i bruge en Videograf til erhverv i Silkeborg eller i Midtjylland? Brug for reklamefoto, erhvervsfoto + video? En stærk visuel identitet er vigtig idag. Derfor anbefaler vi at kombinere jeres visuelle behov med både foto og video. 

fotografen

Bag kameraet

Bag kameraet finder i mig. Lone Brand. Jeg har fotograferet i mere end 10 år og har en master indenfor markedsføring. Så min forståelse for vigtigheden af både foto og video og ikke mindst hvor og hvad vil virke bedst har udviklet sig meget igennem disse år. I takt med billedernes behov for at blive mere og mere levende, har vi selvfølgelig også koblet os på videoproduktion og video marketing. YouTube er verdens andens største søgemaskine. Og det er jo ikke uden grund. Video reklame er det nye sort.

Strategier

Video og billeder kan noget

Det er vores erfaring at man bør sikre, der er en “rød tråd” igennem alt fra firmalogo, til favevalg, hjemmeside design, billeder og selvfølgelig videoproduktionen. Derfor anbefaler vi også i tager mig med på råd inden i planlægger en større reklamekampagnestrategi.

Stå stærkt på nettet

Vælger i den rette online strategi er der ingen tvivl om det vil skabe noget opmærksomhed omkring jeres brand eller produkt. For at få en god video er det selvfølgelig også vigtigt at i vælger den rigtige video fotograf til opgaven. For der ER langt imellem snapsene når det kommer til kompetence på området i DK.

Nyeste teknologi

Vi bruger altid den nyeste teknologi når det kommer til produktion af videoer. Når det kommer til corporate video produktion i Danmark er der desværre en trend at flere fotografer faktisk går ned på ordentligt udstyr. Det duer ikke og en flot videoproduktion fortjener også de bedste digitale værktøjer, der findes på markedet indenfor videoer i øjeblikket.

corporate video produktion

Corporate video produktion er også blevet noget danske virksomheder har taget mere til sig med årene. Det handler om at fokusere på det essentielle i jeres branding. Er det jeres logo i vil fokusere på? Er det virskomhedens produkter eller services? Eller har i en anerledes tilgang til tingene. Uanset hvad, så starter det med en kontruktiv dialog med mig – fotografen.

Artikler

Hvordan bliver man portrætfotograf?

Hvordan bliver man portrætfotograf? Portrætfotografering har været en del af fotografiet næsten ligeså længe, som kameraet har været opfundet. Når de fleste starter deres fotografiske udvikling går der som regel ikke lang tid før familie og venner samt kæledyr bliver...

Fotokursus: DIGITAL FOTOGRAFERING

Fotokursus: DIGITAL FOTOGRAFERING

Grundlæggende digital fotografering Vi tilbyder et godt og grundigt kursus i digital fotografering. Mange har fået den klassiske erfaring at et godt kamera i sig selv ikke laver bedre billeder - det er primært op til fotografen at klare den del af processen. Kurset...

Stemning i portrættet

Stemning i portrættet

FÅ DET SJOVE FREM I PORTRÆTFOTOGRAFERING Stemning i portrættet - Vi vil alle gerne underholdes og et billede til medier kræver stemning eller effekter for at blive set. Her er et lille udpluk der er blevet brugt på de socialemedier og har givet god respons. Vi...

Fotograf Lone Brand

Tlf: +45 42679011

Kontakt

6 + 4 =